S Pink Premium Pointer

About Me

My photo
perak, islam, Malaysia
sya suka berangan dan tidur. sya budak baru belajar

jom follow my twitter ..

KAWAN2 BLOG ...

kata-kata indah....

Apabila anda berharap agar Allah SWT senantiasa menganugerahkan kepada anda apa-apa yang anda cintai dan sukai maka hendaklah anda senantiasa menjaga dan melaksanakan apa-apa yang dicintai dan disukai oleh Allah SWT.
(salah seorang ahli hikmah)

Jom tgok upsi bloggers

Upsi Bloggers

ikan ternakan

Thursday, 9 August 2012

EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA     Jom join EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA ..aku nk join.. klu nak join klik banner di atas yer :) aku nak cerita ttg kedahsyatan air kosong untuk kesihatan kita ,tak kira muda dan tua .. Air kosong bukan sekadar menghilangkan dahaga atau haus malah boleh menyembuhkan penyakit berat dan penyakit degeneratif. Penyakit generatif ini ialah penyakit seperti barah,jatung,diabetes dan lain2.

    Selain itu, air kosong ini juga boleh menghindar sakit kepala,tekanan,demam dan masalah seksual.Air kosong juga boleh mengurangkan berat badan.Bagi yang mahu mengurangkan berat badan perlulah minum air kosong.Air kosong ini hendaklah diminum sebanyak 8 gelas sehari.

    Air kosong juga boleh menyegarkan badan dan pelembab wajah yang paling berkesan jika kita mengamalkannya dan mengurangkan minuman manis dan bergas.. Jadi tepuk dada tanya lah selera... sama ada untuk mengamalkannya atau tak .. k thank sbb bca .. info ini diambil dari The power of water ..

>>>>>> “Artikel ini penyertaan bagi Contest Eyriqazz VS Denaihati Untuk Semua ditaja oleh Azri.my, Iviperhost, Beats Enterprise, dan Zuls Effort".

>>> untuk maklumat lanjut sila layari >>>> http://www.azri.my/2012/08/eyriqazz-vs-denaihati-u.html#ixzz2321YPzlt >>>>


 Tarikh tutup penyertaan : 12/08/2012

No comments:

Post a Comment