S Pink Premium Pointer

About Me

My photo
perak, islam, Malaysia
sya suka berangan dan tidur. sya budak baru belajar

jom follow my twitter ..

KAWAN2 BLOG ...

kata-kata indah....

Apabila anda berharap agar Allah SWT senantiasa menganugerahkan kepada anda apa-apa yang anda cintai dan sukai maka hendaklah anda senantiasa menjaga dan melaksanakan apa-apa yang dicintai dan disukai oleh Allah SWT.
(salah seorang ahli hikmah)

Jom tgok upsi bloggers

Upsi Bloggers

ikan ternakan

Thursday, 9 August 2012

EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA



     Jom join EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA ..aku nk join.. klu nak join klik banner di atas yer :) aku nak cerita ttg kedahsyatan air kosong untuk kesihatan kita ,tak kira muda dan tua .. Air kosong bukan sekadar menghilangkan dahaga atau haus malah boleh menyembuhkan penyakit berat dan penyakit degeneratif. Penyakit generatif ini ialah penyakit seperti barah,jatung,diabetes dan lain2.

    Selain itu, air kosong ini juga boleh menghindar sakit kepala,tekanan,demam dan masalah seksual.Air kosong juga boleh mengurangkan berat badan.Bagi yang mahu mengurangkan berat badan perlulah minum air kosong.Air kosong ini hendaklah diminum sebanyak 8 gelas sehari.

    Air kosong juga boleh menyegarkan badan dan pelembab wajah yang paling berkesan jika kita mengamalkannya dan mengurangkan minuman manis dan bergas.. Jadi tepuk dada tanya lah selera... sama ada untuk mengamalkannya atau tak .. k thank sbb bca .. info ini diambil dari The power of water ..

>>>>>> “Artikel ini penyertaan bagi Contest Eyriqazz VS Denaihati Untuk Semua ditaja oleh Azri.my, Iviperhost, Beats Enterprise, dan Zuls Effort".

>>> untuk maklumat lanjut sila layari >>>> http://www.azri.my/2012/08/eyriqazz-vs-denaihati-u.html#ixzz2321YPzlt >>>>


 Tarikh tutup penyertaan : 12/08/2012

Saturday, 4 August 2012

SAYA NAK KAD RAYA -ArezaAyreen-

hai klu nak join sila klik di sini http://arezayreen.blogspot.com/

SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com




   Pengalaman yang tak dapat dilupa semasa puasa apa ya .. banyak sangat tak thu yg mna satu nak diceritakan .. hehe .. tapi paling takdapat aku lupa masa gi kedai runcit dengan kak mala. hehe .. masa tu umur aku baru 10 tahun.aku ni teringin sgt nak mkn ais krim and then kak aku beli la kat aku dn suh aku mkn kat rumh. aku dgn tak sabarnya gi makan dlu dkt motor.

   Bila kak aku dtg dia kata 'hey nanti org tangkap kau makan dlam bulan puasa' aku dgn takutnya gi menyorok kat tepi motor dgn wajah takut .. hehe .. kak aku gelakkan aku terkekeh2.. hehehe .. aku rasa lucu sgt peristiwa tu .. malu pun ada .. Mr petak jgn lupa send kad raya , aku dh crta pengalaman malu aku ni .. hihi . tq sbb sudi baca :)


>>>>sapa nak join sila klik di sini ya http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html