S Pink Premium Pointer

About Me

My photo
perak, islam, Malaysia
sya suka berangan dan tidur. sya budak baru belajar

jom follow my twitter ..

KAWAN2 BLOG ...

kata-kata indah....

Apabila anda berharap agar Allah SWT senantiasa menganugerahkan kepada anda apa-apa yang anda cintai dan sukai maka hendaklah anda senantiasa menjaga dan melaksanakan apa-apa yang dicintai dan disukai oleh Allah SWT.
(salah seorang ahli hikmah)

Jom tgok upsi bloggers

Upsi Bloggers

ikan ternakan

Saturday, 4 August 2012

SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com




   Pengalaman yang tak dapat dilupa semasa puasa apa ya .. banyak sangat tak thu yg mna satu nak diceritakan .. hehe .. tapi paling takdapat aku lupa masa gi kedai runcit dengan kak mala. hehe .. masa tu umur aku baru 10 tahun.aku ni teringin sgt nak mkn ais krim and then kak aku beli la kat aku dn suh aku mkn kat rumh. aku dgn tak sabarnya gi makan dlu dkt motor.

   Bila kak aku dtg dia kata 'hey nanti org tangkap kau makan dlam bulan puasa' aku dgn takutnya gi menyorok kat tepi motor dgn wajah takut .. hehe .. kak aku gelakkan aku terkekeh2.. hehehe .. aku rasa lucu sgt peristiwa tu .. malu pun ada .. Mr petak jgn lupa send kad raya , aku dh crta pengalaman malu aku ni .. hihi . tq sbb sudi baca :)


>>>>sapa nak join sila klik di sini ya http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

6 comments:

  1. Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

    Is update cerita pengalaman puasa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

    Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
  2. spanar datang dari segmen yg sama..assalamualaikum ya tuan blog dan salam perkenalan..jmput la singgah blog saya klau ada kelapangan ye..

    http://spanarburuk.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    nice entri wahai kawan (^_^)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Sahabat..
    Terima Kasih sebab sudi turut serta segmen Kad Hari Raya dan berkongsi cerita pengalaman berpuasa dgn MrPetak dan Kawan-kawan.. Memandangkan penyertaan yang meletup2.. MrPetak akan tambah lagi kad Hari Raya Eksklusif ini.. InsyaAllah..


    Nantikan Kad Hari Raya MrPetak.com yer :) Selamat Menunaikan Ibadah Puasa :)...
    P/s: Borak-borak ngan MrPetak di CHAT ROOM ,MR.PETAK

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dr segmen yg sama..#

    Jemputlah ke blog,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalm .. terima kasih mr.petak .. :) .

    ReplyDelete